Whitepaper
Mobiele Datalekken: wat kunt u doen? Download

Van consument naar kantoor

Samsung staat bij veel organisaties nog altijd bekend als technologieproducent van consumentenproducten als TV’s, camera’s, wasmachines, smartphones en tablets. Met een verschuiving van het gebruik van deze consumentenproducten naar een zakelijke omgeving voor werk gerelateerde doeleinden, is ook de groei van het merk binnen de zakelijke wereld begonnen.

Zakelijke Samsung oplossingen

Met het ontwikkelen van zakelijke oplossingen toont Samsung aan dat het wil groeien in de zakelijke markt. Samsung wil in 2020 tot de vijf grootste bedrijven ter wereld horen met een gewenste omzet van 400 miljard dollar. Om dit te bereiken ontwikkelt Samsung meer en meer zakelijke ‘slimme’ oplossingen en heeft het in Nederland een Executive Briefing Center geopend. Hier kunnen alle zakelijke oplossingen van Samsung in een kantoorachtige omgeving worden ervaren.

Toegangspunt tot het netwerk

Een belangrijke zakelijke ontwikkeling waar Samsung op inspeelt is Mobility. Niet alleen met de productie van smartphones en tablets, maar ook met oplossingen die de mobiliteit van bedrijven bevordert. Zo heeft Samsung Mobile Device Management oplossingen (in samenwerking met BlackBerry EMM en VMware AirWatch EMM) en met Knox een complete beveiligingssuite voor zakelijke Samsung devices.

Toegangspunt tot het netwerk

Mobility draait om de integratie van mobiele devices in bedrijfsprocessen. Doordat steeds meer werknemers mobiele devices gebruiken om te werken, vormen smartphones en tablets hét centrale toegangspunt tot het bedrijfsnetwerk. Om ervoor te zorgen dat bedrijfsgegevens en andere data niet in handen komen van criminelen, is mobile security essentieel. Samsung Knox garandeert veilig gebruik van mobiele devices door naast de mobiele apparaten zelf ook applicatie- en dataverkeer te screenen.

Beveilig. Personaliseer. Beheer.

Knox is ingebouwd in de meest recente mobiele toestellen en is bovendien gecertificeerd door de Nederlandse overheid (AIVD).

Met Knox kunnen organisaties zakelijke mobiele devices:

  • Beveiligen; Knox technologie is geïntegreerd in zowel de software als de hardware van Samsung toestellen.
  • Personaliseren; Met Knox kunt u gepersonaliseerde softwareoplossingen creëren, waarmee de oplossing in iedere sector past.
  • Beheren; Knox maakt mobile management gemakkelijk door zowel cloud als on-premise oplossingen en integratie met bestaande MDM-, EMM-, SSO- en VPN-oplossingen.

Meer weten over Samsung Knox?

Bent u benieuwd wat onze veelzijdige beveiligingssuite voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op of laat u overtuigen door één van onze resellers. Stel een vraag